luni, 19 septembrie 2011

Am fost dupa... blocuri


Asadar, in urma hotarari de a da curs invitatiei Tov. Popescu, responsabil cu imaginea cetatii la Idei Urbane, iata-ne pe traseu, intre Piata Muncii si Centrul Cultural-Educativ “Gloria”. Participanti la actiune au fost: Tov. Raiden, Tov. Laura cu Tov. intitulat Vlad, Tov. Subsemnatu’, tanara Tov. Viitor arhitect Ioana R. dupa cum se poate vedea din imagine. Desigur, lipseste Tov. Marivs Imperator, din motive de imortalizare. Pe Tov. Popescu il recunoasteti, bineinteles, dupa …mapa…



Carevasazica ne-a luat Tov. Popescu si ne-a plimbat prin perimetrul amintit unde am fost surprinsi sa vedem evolutia spatiului locativ in perioada cuprinsa intre anii ’50-’80. Am putea spune ca suntem familiari cu blocurile de dupa 1945, dar nu este asa. Mai multe aici.


5 comentarii:

popescu spunea...

salut pe aceasta cale lauda adusa actiunii cetatenesti si prezint inca odata multumirile de rigoare

MARIVS IMPERATOR spunea...

Haioasa prezentarea, tovarase! Multumesc pentru mentionarea mea si va anunt ca de acum figurati si in lista mea de recomandari.

Vlahul spunea...

@Tov. Popescu, desigur, trebuie sa intram pe calea propasirii indiferent de domeniul de activitate in vederea modelarii omului nou, cat si vechi...
@Tov. Marivs va multumim si vom ramane profund recunoscatori demersului tovarasesc! Deasemenea, revin, in vederea reamintirii si reinoirii invitatiei de va alatura colectivului joia viitoare la burghezul Capsa, cam pe la orele 18:00 fix.

Ioana R. spunea...

Prezentarea este interesanta, intr-adevar! Domnul Popescu merita toate aceste laude.

Vlahul spunea...

Stimata Tovarasa, prezentarea ca scurta expunere, mai ales cu scop de recomandare, are ceva influente din motiv pentru ca subsemnatul eu personal nu obisnuiesc uzual in mod frecvent de a face relatari narative de descriere redate prin cuvinte in aceasta locatie. In consecinta, astfel, daca a starnit zambetul participantilor la actiunea de sambata este foarte probabil sa fi starnit si curiozitatea celorlalti cititori/vizitatori, drept urmare – scop atins.
P.S.: Vedeti ce intampla daca ma apuc sa comentez? :)